logo-compello

Bel: (038) 45 55 170
voor een Cloud Scan

Wat heeft cloud computing
uw organisatie te bieden?

Met de ‘Cloud Scan’ van Compello krijgt u op deze vraag snel een goed onderbouwd
antwoord dat is gebaseerd op een grondige inventarisatie van uw IT-situatie. Compello brengt in beeld hoe u kunt profiteren van cloud-technologie en wat daarbij voor u het meest aantrekkelijke scenario is. U kunt het gebruik van uw ICT-budget optimaliseren terwijl u de beschikking krijgt over meer flexibiliteit en zekerheid in combinatie met een betere gebruikerstevredenheid.

 

De Cloud Scan

Compello heeft de Cloud Scan ontwikkeld als standaardmethode om uw organisatie in korte tijd een advies op maat te kunnen bieden. De Cloud Scan vraagt in principe een investering van 5 werkdagen.

 

Wat is cloud computing?

Cloud computing is in wezen niets anders dan het via internettechnologie beschikbaar stellen van computercapaciteit. Meestal gaat het daarbij om functionaliteit die nu op de eigen computer of via een bedrijfsnetwerk beschikbaar is, zoals het uitvoeren van programma’s, digitale communicatie en de opslag van gegevens. De daarvoor benodigde opslagcapaciteit wordt bij cloud computing afgenomen uit een datacenter.  De leverancier zorgt ervoor dat uw gegevens veilig en efficiënt worden opgeslagen en onafhankelijk van tijd en locatie beschikbaar zijn. U beschikt daarbij over maximale flexibiliteit, omdat de benodigde opslagruimte op elke moment kan worden uitgebreid of ingekrompen. Cloud computing kan uiteraard worden gecombineerd met een ‘klassiek’ bedrijfs-netwerk. We spreken in dat geval van een hybride omgeving.

Compello Zwolle  |  Lippestraat 3  |  8028 PS  |  Compello Utrecht  |  Daltonlaan 600  |  3584 BK   |   www.compello.nl